Undertegnede tilbyder at hjælpe bådejere som har problemer.

- og modtager gerne løsninger fra sejlere.

  

Min baggrund: 
 
Jeg er el-ingeniør med svagstrøm som speciale. Har arbejdet hele mit liv med computere, dels hardware som software, har undervist i fysik på gynmasieniveau på EDB-skolen i Odense, og har undervist akademikere i anvendelse af teknisk EDB, ud over et utal af kurser i operativsystemer, grundlæggende EDB og CAD/CAM for erhvervsfolk. 
Har i mange år været driftsansvarlig for større edb-installationer.

 

I min fritid har jeg sejlet siden jeg var ung. Startende med en selvbygget OK-jolle, senere en 420 jolle. Desuden har jeg haft en speedbåd og stået meget på vandski. I mit voksenliv, har jeg sammen med min familie ejet en af Quornings Trident 27 trimaran, senere en 40 fods Australsk trimaran, en Hedley Nichols Vagabond Mk2 , for så at skifte over til mere adstadig sejlads, idet vi anskaffede os en Nauticat 33 med træ overbygning. Nogle år senere skiftede til samme NC33 men med glasfiberoverbygning, - denne båd har vi haft i mange år nu.

 

Igennem mit virke indenfor sejlsport, har jeg erfaret at den almindelige sejler ikke altid har helt check på installationerne i sin båd. Desuden har jeg oplevet at selv mange professionelle firmaer ikke installerer enhederne korrekt, hvilket har afstedkommet brand i fritidsbåde. Her tænkes specielt på bov propel installation.

 

Jeg har holdt mange kurser i "El-installationer i fritidsbåde" rundt omkring i de forskellige sejlklubber i de seneste år, og har på DanskSejlunions forlag fået udgivet bogen af samme navn, se nedenfor.

 

Er gået på pension, så det er af ren interesse for sejlsporten at jeg gerne vil hjælpe.

 

Hvis du har et problem, eller har en god løsning på samme, så er du velkommen til at kontakte mig på følgende mailadresse:

baadelektronik@gmail.com

Hjælpen er gratis, sådan at forstå, at den er svar på dine spørgsmål via mail (og du får svar på mail), og at det vil komme på siden, hvis det har interesse for andre. Du bestemmer om der skal være angivelse af adresse o.a. på siden.

Du skal opgive din adresse, også selvom den ikke skal vises.

 

Med venlig hilsen

Jens Koch

Teglgårdsparken 32

5500 Middelfart

 

 

Klik her for at blive stillet om til DS sejlershoppen:

      https://www.sejlershoppen.dk/collections/all

 

Undertegnede hæfter ikke for hvad sejleren selv laver på sin båd.